Gjysma e muajit dhjetor, përkon çdo vit me eventet dhe festat e korporatave, ndaj, krahas sugjerimeve për veshjet e aksesorët, nuk mund t'i mungonte kësaj liste edhe rëndësia që duhet t’i japim grimit dhe flokëve.

Class Studio do të gjeni profesionistet më të mira sa i takon grimit, stilimit të flokve dhe manikyr e pedikyrit, pra një adresë e vetme për të shkëlqyer në festat e fundvitit, apo qoftë edhe për të bërë një ndryshim e për ta pritur Vitin e Ri duke rrezatuar!