Festat nuk kanë kuptim nëse në tryezë nuk shtrohet panetonia, e preferuara e të gjithëve dhe “mbretëresha” e ëmbëlsirave të fundvitit. Sugjerimi i ditës së sotme është një panetone, por sigurisht ndryshe nga të tjerët…

E kemi fjalën për risine e propozuar nga Class dhe Alketa Vejsiu, një panetone artizanale me shije fantastike e krijuar me shumë dashuri për të gjithë ju!

Me çokollatë ose me krem stikash, mund ta shijoni vetë ose ta dhuroni tek të dashurit tuaj, kënaqësia do të jetë e njejtë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista | CLASS | MAGAZINE (@revistaclass_)