Eshtë gjithmonë një ide e mirë të sjellësh dritë në jetën e dikujt. 

Dhe këtë mund ta bësh si dhuratë për Krishtlindje në një formë të sugjeruar nga Class Advent. Edhe pak ditë kohë kanë mbetur për të zgjedhur një dhuratë për veten ose për një njeri të dashur.

Po përmendim vetëm një emër: Mr.Light Albania

Dhe sugjerimi ynë janë këta ambazhurë nga koleksioni i ri:

Mr.Light është vendi i duhur kur dëshironi ndriçim elegant në shtëpitë tuaja. 

P.S Mund të përfitoni edhe nga ofertat e fundvitit!