Ditët e fundvitit, ajo që merr një rëndësi të veçantë është shija e ëmbëlsirës simbol të festave, bakllavasë.

Mezi presim ta shijojmë, kur jemi të bashkuar me familjen në dhomën e ngrohtë.

Në Class Advent kemi zgjedhur që sot të sjellim në vëmendje bakllavanë e famshme të shtëpisë nga pasticeri Lika.

Një dhuratë e ëmbël me shumë shije për familjen.

Produktet e Pasticeri Likës mund t'i gjeni në çdo supermarket të Shqipërisë.

Mos harroni që Lika bën dhe shumë dërgesa jashtë Shqipërie, për gjithë emigrantët që duan të ndjejnë nostalgji me shijen e vërtetë të bakllavasë.