Temperaturat me minus janë pjesë e çdo dite. Ajo që na duhet më shumë në gardërobë janë xhupat e ngrohtë dhe të rehatshëm.

Prandaj sot në Class Advent do të sjellim në vëmendje një xhup Adidas nga koleksioni i ri i këtij sezoni.

Një ngjyrë mjaft e veçantë dhe e kombinueshme.

Edhe pak ditë kanë mbetur nga festat e fundvitit, dhe kjo është një dhuratë shumë e mirë për veten. ;)

E gjeni në dyqanet e Intersport Albania, por fluksi i blerjeve është shumë i lartë, prandaj duhet të nxitoni.