Një marrëdhënie e mirë është çelësi për të mbajtur një mashkull larg nga tradhtia.

Të gjithë e dimë se edhe marrëdhëniet afatgjata janë ‘goditur’ nga tradhtia, si rasti klasik i Bill Klintonit që tradhtoi Hilary Clinton me Monica Lewinsky.

Nëse nuk flisni të njëjtën gjuhë dashurie me bashkëshortin tuaj, ky mund të jetë më i predispozuar për të kryer një akt tradhtie.

Ju mund të pyesni veten, a mund ta doni me të vërtetë dikë dhe njëkohësisht ta tradhtoni? Varet nga ju se si e përcaktoni këtë përgjigje. Nëse besoni se ishte një gabim i mirëfilltë dhe se partneri juaj nuk do ta bënte atë përsëri sepse ju dashuron, atëherë ju mund t’i jepni një shans tjetër tjetër. Sidoqoftë, nëse besoni se mashtrimi do të thotë që partneri juaj nuk ju ka dashur kurrë, atëherë kështu do të jetë. Sido që të jetë, mashtrimi është një gjë e tmerrshme dhe e dëmton shumë një marrëdhënië serioze.
 
Këtu janë tre arsyet kryesore pse burrat tradhtojnë dhe pastaj disa zgjidhje të mundshme se si ta mbani një burrë larg mashtrimit.
 
1. Ata humbasin interesin në marrëdhënie
 
Arsyeja kryesore pse burrat tradhtojnë është se ata janë të shkëputur psilokogjikisht nga marrëdhënia ose të paktën nga aspekti seksual i saj. Ata mund të kenë humbur interesin ose thjesht janë mërzitur me monotoninë seksuale. Mund të jetë aq sa faji i tij edhe juaji që marrëdhënia në shtrat bëhet pasive dhe pa pasion.

2. Një mundësi u krijua - dhe ai e shfrytëzoi atë.
 
Mund të jetë një koleg, një shoqe klase e vjetër që e gjeti në Facebook, ose një takim rastësor me një të huaj... Kur një burrë e kupton se e ka këtë lloj mundësie në një kohë të keqe, ai do ta shfrytëzojë atë. 

3. Ai po vuan nga një lloj trazire emocionale.
 
Burrat gjithashtu mund të tradhtojnë në momente kur patnerja e tyre u krijon një kaos emocional. Ata do të përdorin gjithçka për të bërë që dhimbja të largohet dhe seksi bën një punë mjaft të mirë për këtë.
 
Çelësi për të mbajtur partnerin tuaj larg nga tradhtia nuk është i pamundur.

1. Bëjini gjërat interesante.

Nëse po ndiheni pak të mërzitur me rutinën tuaj seksuale (edhe nëse e fajësoni atë), atëherë ka shumë të ngjarë që edhe ai të jetë i mërzitur. Bëhu ai që fillon seksin më shpesh dhe pastaj merr përsipër performancën. Provoni disa nga gjërat që ai i ka dashur në fillimet tuaja.

2. Asnjëherë mos e lini të harrojë që ju ekzistoni.
 
Kjo nuk do të thotë të mos e lini fare të qetë, kur nuk është pranë jush, mund t'i dërgoni një mesazh të shpejtë "Të dua", "Më mungon" ose "Kam një surprizë të veçantë për ty kur të kthehesh në shtëpi!"

3. Bëni gjëra me të, dhe për të.

Disa burra jetojnë për të dashurat e tyre dhe disa burra thjesht i durojnë ato. Bëhu lloji i vajzës për të cilën burrat jetojnë. Gatoni ushqime që atij i pëlqejnë, jepini hapësirë dhe krijoni sa më shumë kontakt fizik.