A është e mundur që burrat mund të kenë frikëra të fshehta? Duken kaq të fortë dhe vendimtarë! "Në asnjë mënyrë", është kjo fraza që do të thoshin shumë gra. Sidoqoftë, ky është vetëm një stereotip i imponuar nga shoqëria. Ne po ju dëshmojmë të kundërtën! Këtu janë gjashtë gjëra për të cilat shumica e burrave nuk flasin kurrë!

Paratë

Paraja është një nga arsyet më të njohura pse burrat shqetësohen. Ata janë rritur me idenë e personave që do të sigurojnë bukën e familjes në të ardhmen. Një burrë mund të mos ketë të dashur apo familje, por ai sërish shqetësohet për paratë e tija. Kujdesi dhe vëmendja janë shumë më të rëndësishme për gratë.

Gjatësia

Si mund të mos shqetësohet dikush nëse një nga karakteristikat kryesore të "një njeriu ideal" është gjatësia? Nëse gratë kujdesen për gjatësinë më pak, atëherë djemtë që nuk janë aq të gjatë do të kishin më shumë shanse të shqetësoheshin.

Si duket trupi i tyre

Që në moshë shumë të re, gratë mësohen të mendojnë se trupi i tyre duhet të jetë ideal gjatë gjithë kohës. Ato mendojnë se duhet të punojnë vazhdimisht me veten dhe të ndjekin një dietë. Nuk ka stereotipe të tilla për burrat, por kjo nuk do të thotë se ata nuk shqetësohen për formën e tyre fizike ose nuk e krahasojnë atë me burra model që shfaqen nëpër revista. Përndryshe, pse burrat do të kalonin kaq shumë kohë në palestër? Frika e tyre më e keqe është dikush përmend barkun e tyre dhe e krahason atë me një shishe birre.

Xhelozia

Xhelozia e burrave nuk është zakonisht aq e dukshme sa tek gratë, megjithatë ajo dëmton vetëvlerësimin e tyre po aq shumë. Partneri juaj mund të mos tregojë shenja shqetësimi kur i tregoni atij për një koleg mashkull me një sens të mrekullueshëm humori. Por, duhet ta dini këtë: ai shqetësohet shumë, dhe e krahason veten me një konkurrent të mundshëm. Për të fshirë frikën e tij, duhet të bisedoni me të me ndershmëri dhe të shpjegoni që nuk ka asnjë kërcënim absolutisht.

Pa përvojë seksuale

Imazhi i një burri maço është makthi më i keq i çdo njeriu sepse i bën ata të përpiqen të duken si dashnorë me përvojë dhe të gënjejnë për numrin e ish-të dashurave që kishin. Në fakt, ata kanë frikë të bëjnë diçka të gabuar. Mbështetja dhe ndershmëria në të gjitha gjërat në lidhje me marrëdhëniet tuaja do t'ju ndihmojnë të ndjeheni më të sigurt.

Qimet

Qimet në trup dhe kokë janë gjithmonë problem për burrat. Një sasi e vogël e tyre në trup, ndoshta e bën të mos duket edhe aq shumë maço? Shumë qime, janë diçka e frikshme apo e çrregullt, le të themi. Dhe të qenit tullac është shpesh gjëja më e keqe që mund të ndodhë. Ju mund t'i përkeqësoni gjërat nëse i përmendni këto probleme partnerit tuaj.