1. Me një vajzë të mbushur, ngrënia bëhet një aktivitet i këndshëm.

Një burrë shkruajti: “Ushqimi është një nga kënaqësitë e mëdha të jetës. Është një nga gjërat më të mira për t’u bërë në një takim. Është një nga aktivitetet më të mira të marrëdhënies pasi të martoheni. " Ai konfirmon se dietat janë të nevojshme herë pas here nëse qëndrimi i shëndetshëm është një nga përparësitë tuaja, por kjo nuk ka nevojë të bëhet qëllimi i jetës.

2. Ato japin përqafime të mëdha.

Një faktor i jashtëzakonshëm është strukja. Ka shumë burra që duan të përkëdhelin me zemrat e tyre të dashura dhe vajzat e mbushura kanë përparësi për këtë.

3. Të qenit pozitive është në natyrën e tyre.

Falë përsosmërisë, argëtimit, personalitetit pak kompleks, burrat nuk mërziten kurrë me një vajzë të mbushur. Duket sikur kjo është ajo që i bën ata të veçantë.

4. E adhurojnë pamjen e tyre.

Burrat tërhiqen fizikisht nga gratë e mbushura. Kjo për shkak se trupi i tyre ka gjithçka që keni dashur ndonjëherë në një zonjë. Kofshët, vithet… dhe gjithë paketën! Për ta, atributet e tyre janë tërheqëse dhe interesante.

5. Ato janë më të sigurta dhe kanë aftësi të shkëlqyera përballuese.

Meshkujt kanë vënë re 2 cilësi të rëndësishme tek gratë e mbushura që i adhurojnë. E para është aftësitë e përballimit. Ato mësuan se si të merren me situata të pakëndshme. Këto situata i ndihmuan të ndërtojnë besim dhe ta duan veten për atë që janë.

6. Ato janë të kujdesshme.

Në përgjithësi, gratë e shëndetshme/ të mbushura janë shumë të kujdesshme. Burrat i konsiderojnë më të kujdesshme dhe të dashura ndaj të tjerëve, sepse i vendosin të tjerët para vetes. Plus, rezulton se vajzat e shëndetshme duan të kalojnë më shumë kohë me partnerët e tyre, duke bërë madje edhe gjërat më të vogla së bashku, duke përfshirë gatimin, duke luajtur, duke qeshur dhe duke zhvilluar biseda të gjata dhe domethënëse.