1.   Ndjenjat

Shumë burra shmangin dukjen e ndjenjave të tyre të vërteta, sidomos kur ato përfshijnë jetën e tyre të dashurisë. Kjo zakonisht ndodh sepse ata kanë frikë të keqinterpretohen kur emocionet e tyre tregojnë qartë dobësitë e tyre.

Për fat të mirë, kjo sjell ndryshime të mëdha, pasi shumë burra mund të shprehin lehtë ndjenjat e tyre të vërteta. Fshehja e asaj që dëgjon mund ta bëjë një njeri problematik dhe të pasigurt, prandaj është e rëndësishme të jeni të gatshëm të shprehni atë që ndjeni.

2.   Jeta financiare

Ne të gjithë kemi shqetësime të mëdha në lidhje me sigurinë tonë financiare, por burrat mund të mbajnë më shumë peshë kur bëhet fjalë për para. Ata kanë tendencë të shqetësohen bujarisht për jetën e tyre financiare, sepse ata besojnë se ato janë të vetmet përgjegjëse për ofrimin e partnereve të tyre dhe një jete paqësore.

Ata e identifikojnë veten si furnizues vendas dhe duan të ndihen të aftë për të ofruar rehati dhe mirëqenie financiare për familjet e tyre. Kur kjo nuk ndodh, ata thjesht mund të zbulojnë pasiguritë e tyre më të mëdha, si dhe të mos jenë në gjendje të mbështesin dhe respektojnë zotimet e tyre.

3.   Pamja fizike

Mos mendoni se vetëm gratë kanë pasiguritë e tyre për pamjen fizike, pasi shumë burra mbajnë të njëjtin shqetësim. Burrat gjithashtu kanë tendencë të jenë të shqetësuar për vëllimin e barkut të tyre dhe dëshirojnë të kenë një trup më tërheqës dhe të formuar. Në fund të fundit, kjo është një nga arsyet pse shohim kaq shumë burra që ushtrohen çdo ditë dhe kujdesen për shëndetin e tyre në palestra.

4.   Kujdesi i flokëve

Ky është gjithashtu një tjetër shqetësim mashkullor, për të cilin shumica e grave nuk janë në dijeni. Është e çuditshme të mendosh se kjo është e pranishme vetëm te gratë, sepse burrat gjithashtu duan të kenë flokë të mëndafshtë. Kur ata mendojnë se diçka nuk shkon me modelin e flokëve, pasiguria e tyre përfundon duke u bërë edhe më e madhe.

5.   Të jetuarit me njerëz të tjerë

Ne duhet të jetojmë çdo ditë me njerëz të ndryshëm. Kjo është e nevojshme për zhvillimin tonë social dhe psikologjik. Disa prej tyre shprehin vështirësi të caktuara kur bëhet fjalë për të jetuar me burra të tjerë, pasi kjo mund të nxisë xhelozinë e tyre dhe të kërcënojë egon e tyre mashkullore.

6.   Raportet

Edhe nëse ata janë të dashuruar dhe mendojnë se kjo ndjenjë sjell harmoni, burrat mund të mos jenë në gjendje të fshehin ankthin dhe pasigurinë e tyre kur e duan vërtet partneren e tyre. Kur lidhja fillon të jetë e sigurt, ata mund të ndryshojnë dhe të demonstrojnë më shumë siguri, por nuk duan të bëjnë deklarata të vazhdueshme, pasi kjo do t’ua vështirësojë pranimin e një humbjeje të mundshme të partneres të tyre.