Ekzistojnë disa lloje burrash me të cilët është mirë që as të mos e imagjinosh fillimin e një historie dashurie. Sepse me ta, asnjëherë nuk do të jetoni të qeta dhe asnjëherë nuk mund të pretendoni një marrëdhënie serioze.

1. Tradhtari
Ky njeri në thelb nuk e ka ndjenjën e besnikërisë. Kur një person tjetër shfaqet në horizont, ai do t'ju tradhtojë pa hezitim. Ata nuk mendojnë se sjellja e tyre mund të dëmtojë një grua. Ata mendojnë vetëm për të kënaqur epshin e tyre. Dhe seksi me gratë e tjera u rrit vetëvlerësimin.

2. Ai që e dashuron pijen
Një njeri i tillë mund të jetë i rrezikshëm në kuptimin e vërtetë të fjalës. Ata që pijnë sillen ndryshe. Disa bien në gjumë të qetë, ndërsa të tjerë sillen në mënyrë jo të duhur. Ju kurrë nuk do të ndjeheni si një grua pranë një njeriu të alkoolizuar. Alkooli shpesh shkakton impotencë. Me një njeri të tillë është gjithmonë e dobishme të bësh roje natën.

3. Ai që dëgjon mamin gjithmonë
Fjala nënë për të është ligj! Prindërit duhet të respektohen, pa dyshim, por kjo nuk do të thotë që nëna duhet të kontrollojë jetën e fëmijës edhe në moshë të rritur. Përgatituni për vizitat e paplanifikuara dhe të shpeshta të vjehrrës, komentet e saj të ashpra dhe kritikat e pafundme.

4. Gënjeshtari
Ky njeri shtiret gjithnjë dhe kudo. Edhe kur nuk ka asnjë arsye për të mashtruar. Kurrë nuk mund ta zbulosh realitetin. Ju ngatërron në një rrjet mashtrimesh.

5. I papjekuri
Do të bëheni një nënë e kujdesshme për të, por jo një grua! Ai nuk mund të përballojë vështirësitë elementare, ai kërkon mbështetjen e gruas për çdo gjë. Një njeri i tillë nuk di të paguajë një faturë, fiton pak dhe nuk përpiqet të përmirësojë të ardhmen e familjes.

6. Dembeli
Është e vështirë ta njohësh atë në fillim të një marrëdhënieje. Ky njeri nuk mund ta tradhtojë veten. Zakonisht njerëzit dembelë zbulojnë veten në të gjithë lavdinë e tyre kur ata janë të martuar. Ju vini re se burri juaj nuk bën asgjë, për ditë të tëra. Përtacia nuk aspiron asgjë. Ata thjesht shijojnë kotësinë.