Dhuro shëndet me Premium Clinic!

Çdo dhuratë ka një vlerë të veçantë!

Më shumë sesa vlerë monetare, ajo mund të jetë një tregues i përkujdesit që ti ke ndaj një personi.

Këtë herë në Class Advent ne po ju sjellim në vëmendje një dhuratë më ndryshe nga të tjerat.

Dashurinë dhe përkushtimin që keni ndaj dikujt ju mund ta shfaqni duke e nxitur të kujdeset për shëndetin duke i dhuruar paketën e Check-Up në Premium Clinic.

Class ka besuar në profesionalitetin e kësaj klinike dhe sugjerojmë që edhe ju ta bëni këtë.

Programi i Check-Up përfshin: Gjak Komplet, Kreatinemi, Azotemi, ALT, AST, Bilirubinë Totale, Urinë Komplet, Lipidogramë, Ferritinemi, Eko abdominale/kardiake/ gjinekologjike/gjiri, Vizite specialisti sipas nevojës.

Thuaj 'PO' shëndetit!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Premium Clinic (@premiumclinic.al)