Khëm khëm!

Asnjëherë nuk duhet të harroni që dhuratat më të mira t'i mendoni për veten.

Në këtë rast ne menduam t'ju sugjerojmë atë që cilësohet gjithnjë si 'investimi më i mirë për veten', epilimi me laser.

Dhurata plotësohet më mirë kur ju zgjidhni teknologjinë, vendin dhe ofertën më të mirë. Për këtë ka menduar Étonnant Aesthetic, një nga klinikat më të reja në zemër të Tiranës.

Gjatë vizitës që patëm në klinikë kuptuam cilësinë dhe standartin që ofrohej dhe kënaqësinë që mund të merrje gjatë qëndrimit.

Oferta që mund të zgjidhni për veten është: Total Body nga 300€ - 190€

7 seanca Total Body

Nga 2100€- 1100€ + 1 seance (dhuratë)

MesojectGun për zbardhim në zona intime

Po ju japim dhe një informacion për Laserin Motus AX:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Étonnant Aesthetic (@etonnantaesthetic)

Pse duhet të zgjedhim Motus AX?

Ka të bëjë me kombinimin unik i absorbimit eficent të melaninës (755 nm) me fugine e lartë 6000 wat dhe gjatësinë e pulsit te shkurtër deri në 2 ms.

Teknologjia Moveo, përbën risi, sistem unik, garanton siguri, komfort, shpejtësi dhe rezultate shumë të mira.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Étonnant Aesthetic (@etonnantaesthetic)

I vetmi laser me ftohës të inkorporar, gjë që siguron kryerjen e procedurës pa dhimbje dhe në siguri të plotë, në saj të kokës së zafirit të inkorporar në manipule.

Për informacione të tjera drejtohuni në: Étonnant Aesthetic