Ne po ju prezantojmë me gratë e liderëve të Lindjes së Mesme.

Nuk janë ashtu si mund t’ju vijnë ju ndërmend, me rrobat tradicionale të vendeve përkatëse. Ato karakterizohen nga klasi, eleganca dhe janë plot stil.

Në këto foto mund të shijoni sharmin e 9 zonjave të Lindjes së Mesme.

1-Rania Al-Abdullah është Mbretëresha e Jordanisë, gruaja e Mbretit Abdullah II

2-Moza Bint Nasser është gruaja e dytë e Emirit të Katarit dhe nëna e liderit të ri të këtij shteti

3-Maitha bint Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vajza e Mohammed bin Rashid Al Maktoum, lider i Dubait

4-Lalla Salma, gruaja e Mbretit Mohamed VI të Marokut

4-Haya Bint Hussein, motra e Mbretit të tanishëm të Jordanisë

5-Ameera Al-Taweel, Princesha e Arabisë Saudite

6-Fathima Kulsum Zohar, Mbretëresha e Arabisë Saudite