Jennifer Aniston, aktorja juaj e preferuar edhe pse prej vitesh pjesë e Hollywood, me siguri nuk dini shumë gjëra për të. Më poshtë në këtë artikull do të keni mundësinë të mësoni më shumë rreth 50-vjeçares aq tërheqëse që konkurron pa frikë edhe vajzat 30 vjeçe.

1-Jennifer u takua me Brad (me të cilin u martua dhe u divorcua më vonë) në një takim që rezultoi dashuri e verbër. Takimi i tyre ndodhi në vitin 1998.

2-Jen ka gjak mbretëror. Nëna e saj është një pasardhëse e drejtpërdrejtë e familjes mbretërore të Stuart të Skocisë. Kush e dinte!

3-Ajo është gjithashtu një artiste. Kur ishte vetëm 11 vjeç, një nga pikturat e saj u vendos në Muzeun Metropolitik të Artit në New York!

4-Jennifer fillimisht kreu audicione për rolin e Monica Geller në “Friends”, por i bindi regjisorët që ishte e përshtatshme për Rachel Green.

5-Mirëpo, kur ajo mori rolin e Rachel, u detyrua të humbiste 13 kile.

6-Emri i saj i vërtetë është Jennifer Joanna Anastassakis, të cilën ajo e shkurtoi për karrierën e saj të aktrimit.

7- Pija e preferuar e Jennifer gjatë një mbrëmjeje është Martini ose Margarita.

8-Ajo ka pasur disa rritje serioze të pagave gjatë karrierës së saj! Gjatë sezonit të parë të “Friends” çdo anëtar i kastit merrte 22,000 dollarë për episod. Në 1997, ata u bashkuan për të negociuar një rritje pagash në 100,000 dollarë për episod dhe deri në sezonin përfundimtar, secili mori 1.000.000 dollarë për episod. Wow, një milion dollar për episod.

9-Jen ishte e fundit nga aktorët që u zgjodh për të qenë pjesë e serialit.

10- Kur seria e fundit e serialit përfundoi, Jennifer dhe bashkëshorti i saj asokohe Brad Pitt, organizuan një darkë në shtëpinë e tyre dhe hapën një shishe vere të ruajtur nga seria e parë e serialit.