Veshje vjeshte, me ngjyra vjeshte.

Fashion blogerja Magalina Saqellari na ka tërhequr vëmendjen sot me një veshje vërtet interesante në këtë ditë me shi nëntori. Magalina ka zgjedhur një palë pantallona velvet ngjyrë bezhë të lehtë. E bardha nuk del asnjëherë nga moda dhe nuk mund të mungonte në veshjen e Magalinës. Ajo që e bën më interesante këtë veshje është palltoja ngjyrë kafe e cila është e gjatë pothuajse deri në fund të këmbëve. Atletet e bardha, tendencë me veshjet serioze, nga fashionistet. Çanta rozë, nuk mund të mos binte në sy. Ne e vlerësojmë me 10 pikë veshjen e saj. Juve si ju duket?