Edhe këngëtaret e njohur kanë filluar të tregojnë sesa shije të hollë kanë në zgjedhjen e veshjeve. Dhurata Dora bën pjesë në grupin e atyre këngëtareve që vishen sport, por e bëjnë veshjen të duket mjaft interesante. Sot ajo ka zgjedhur një kostum sportiv, trengjyrësh: të verdhë, të zi dhe kafe të errët.

Tutat janë me bel të gjatë dhe kjo është një “hile” që vajzat të duken më të gjatë dhe trupi i tyre të duket më me forma. Dhurata ka zgjedhur gjithashtu një gjysmë kanotiere të zezë, çfarë e ka bërë atë të duket akoma edhe më joshëse. Ne e vlerësojmë veshjen e saj me 10 pikë. Juve si ju duket?

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Thank you for this outfit ⭐️ @walonefashiongroup MUA by @lirijoli 💋

A post shared by Dhurata Dora (@dhuratadora) on