Edhe këtë vit ka triumfuar dashuria e tyre! Me sa duket dashuria e tyre nuk ka kohë! Edhe këtë vit Miriam Cani dhe Alban Skënderaj shpallen çifti i vitit 2019! Me një shumicë prej 3 mijë votash, Albani dhe Miriami janë pozicionuar në vend të parë!

Të dytët janë një çift mjaft simpatik nga Kosova që ju i doni shumë! Me 1800 vota Elita dhe Gjiko janë në vend të dytë.

Ndërsa të tretët janë Fatma dhe Alfio. Ata kanë arritur të marrin 1300 vota.

Dashuroni, dashuroni....