Kate Middleton po manifeston një 2023 më të ndritur përmes bizhuterive të saj.

Princesha e Uellsit, 41 vjeç, si gjithmonë me një pamje Class, ka tërhequr vëmendjen me gjerdanin e saj të ri që ka një kuptim të fshehur.

Middleton zgjodhi "Gold Citrine Baby Treasure Necklace" të argjendarisë (1,100 dollarë) me një zinxhir të thjeshtë ari dhe një varëse të vogël e të rrumbullakët.

Sipas markës, "citrine ndihmon në manifestimin e ëndrrave tuaja më të mëdha, duke sjellë më shumë sukses dhe prosperitet".