Harry Brant, djali i supermodeles Stephanie Seymour dhe biznesmenit të profilit të lartë Peter Brant, ka ndërruar jetë në moshë 24-vjeçare.

Në një deklaratë për New York Times, familja e tij tha se kjo kishte ndodhur si pasojë e mbidozës. 

"Ne do të jemi përgjithmonë të trishtuar, që jeta e tij u ndërpre nga kjo sëmundje shkatërruese. Ai arriti shumë në 24 vitet e tij, por ne kurrë nuk do të kemi mundësinë të shohim se sa më tepër mund të kishte bërë Harry."

Thuhet se ai kishte luftuar me varësinë nga lëndët narkotike për disa vjet.

"Harry nuk ishte vetëm djali ynë", vazhdoi deklarata e familjes, duke e përshkruar atë si "një vëlla të mrekullueshëm, nip të dashur, xhaxha të preferuar dhe një mik të dashur".
 
"Ai ishte një shpirt krijues, i dashur dhe i fuqishëm që solli dritë në zemrat e kaq shumë njerëzve," thanë në deklaratë. "Ai ishte me të vërtetë një person i bukur brenda dhe jashtë".
 
Harry ishte një model, duke dalë në fushatat italiane Vogue dhe Balmain. Ai gjithashtu më parë lançoi ??një linjë përbërje unisex me vëllain e tij për MAC.