Kim Kardashian dhe Kanye West i kanë vendosur katër fëmijët e tyre në plan të parë.

Ndërsa çifti vazhdon të përpunojë specifikat e marrëveshjes së tyre të divorcit, burime të shumta konfirmojnë për 'E News' se dyshja ka rënë dakord për kujdestarinë e përbashkët, me shpresën për t'i mbajtur gjërat relativisht normale për fëmijët.

"Kim mendon se është e rëndësishme që fëmijët të kenë një marrëdhënie me të atin dhe se ai është një pjesë shumë e rëndësishme e jetës së tyre", shpjegoi një burim i afërt me Kardashian.

"Tani për tani, fëmijët kanë qenë kryesisht me Kim. Sa herë që Kanye dëshiron t'i shohë, ai mundet. Ajo nuk e ndalon atë."

Një person i brendshëm i veçantë u bëri jehonë këtyre ndjenjave dhe shpjegoi se si nëna dhe babai janë ende shumë të përfshirë me të katër fëmijët.

"Gjërat janë aq normale sa mund të jenë për fëmijët," shpjegoi burimi. "Të dy prindërit po kalojnë kohë me fëmijët dhe po bëjnë më të mirën për t'u siguruar që ata nuk do të preken nga ky ndryshim."

Mediat tregojnë se Kim i ka treguar vajzës së madhe 7 vjeç, North, që ajo po divorcohet, në mënyrë që ajo ta kuptojë çfarë po ndodh mes prindërve.

Megjithatë, Kim i ka treguar vetëm asaj dhe jo fëmijëve të tjerë më të vegjël. Në fakt, ajo mendon se s’do të ketë asnjë ndryshim për të vegjëlit dhe ata s’do ta kuptojnë këtë situatë, ndaj ka vendosur që të mos ia tregojë momentalisht.