Pavarësisht nëse keni zgjedhur të jeni single ose për shkak të rrethanave, mos harroni të gjitha mrekullitë që vijnë pas kësaj fjale. Po, të kesh një partner mund të jetë mjaft romantike, por ndoshta nuk krahasohet me ndjesinë që të jep pica, cheeseburgers dhe Netflix, ndër të tjera.

Dhe le ta pranojmë, partenrët me siguri nuk do të jenë kurrë aq të lezetshëm sa qenushët apo macet. Nëse jeni beqarë për fat të mirë, jemi të sigurt që mund t'i vërtetoni se këto 10 gjëra mudn të jenë më mirë se një lidhje. 

1. Flirtim i paturpshëm

2. Shumë kohë dhe para për të shpenzuar me veten

3. Të mos bësh asgjë

4. Të kesh një krevat të gjithin për vete

5. Mund të mbani kafshë shtëpiake

6. Mund ta keni ushqimin të gjithin për vete

7. Mund të qëndrosh me pizhama në çdo moment

8. Sex Toys

9. Kohë pa limit për shoqet e ngushta

10. Nuk shqetesoheni për depilim