A  je i/e interesuar të jesh pjesë e industrisë së bukurisë? Të duhet një vend ku pasionin tënd për të bukurën ta kthesh në profesion?

Shkolla më e mirë e estetikës së avancuar në Shqipëri është Akademia Dermolife. E vendosur në qendër të Tiranës, e pozicionuar në brendësi të poliklinikës Dermolife, Akademia Dermolife synon të jetë qendra udhëheqëse e edukimit në fushën e mjekësisë estetike dhe estetikës së avancuar më me ndikim në Ballkan dhe më gjerë.

Ekzistojnë disa arsye që e diferencojnë Akademinë e Dermolife nga shkollat e tjera të estetikës:

1. Stafi i pedagogëve Italiane të Universitetit të La Sapienza-Romë, Universitetit të Cagliari-t dhe atij të Bologna-s,si dhe pedagogë shqiptarë me eksperiencë shumëvjeçare në fushën e mjekësisë estetike dhe estetikës së avancuar.

2. Ambientet bashkëkohore me pajisjet më moderne të estetikës, mjekësisë estetike dhe kirurgjisë estetike.

3. Akses i studentëve në të gjitha ambientet dhe aparaturat që në muajin e parë të studimeve.

4. Trajnime për injektime dhe fillera nga autoritetet më të mëdha të mjekësisë estetike.

Akademia e Dermolife operon përmes një programi dy vjeçar studimi, që përfshin module si : dermatolgji, fiziologji, anatomi, psikologji, higjienë kozmetike, estetikë etj.  Ofrohen gjithashtu cikle tre mujore dhe gjashtë mujore studimi intensive.

 

Ndaj, zgjidhja është kaq pranë jush! Me të gjitha mjetet dhe mundësitë, për një të ardhme të ndritur në fushën e estetikës dhe asaj të avancuar. Nxitoni sa më parë për të bërë regjistrimet, sepse përfitoni edhe një ulje të konsiderueshme në çmim!

Mos e humbisni mundësinë!