Prej tashmë disa ditësh e gjithë Shqipëria është ngacmuar nga disa imazhe të cilat nuk kishin një “nënshkrim”. Tre karaktere misterioze u shfaqën befas pa asnjë të dhënë, përveç një titulli: “Në kohën e duhur”.

Më në fund, misteri u zgjidh!

ALBtelecom prezantoi në këtë mënyrë të paparashikuar fushatën e tij të re, e cila për herë të parë vjen përmes një seriali të mirfilltë me personazhe krejtësisht unike.


Edi, një djalë i pasionuar pas shkëncës dhe teknologjisë ndeshet me një udhëtar nga e ardhmja i cili po kthehej pas në kohë për të gjetur kuptimin e dashurisë, emocion i cili është i harruar në epokën e tij. Për shkak të një problemi me makinën e tij të kohës, udhëtari me emrin C17 e gjeti veten në Tiranën e vitit 2018 dhe bashkë me mikun e tij të ri do nisin një sërë aventurash në kërkim të dashurisë në epokën dixhitale. Marrdhënia e tyre është po aq e veçantë, pasi C17 përpiqet të sjellë zgjidhje tejet të komplikuara për situata tepër të thjeshta, ndërkohë që Edi thjesht vë në përdorim teknologjinë tashmë ekzistuese falë natyrës së tij tepër praktike.

“Në kohën e duhur” është një serial i cili mund të ndiqet nga të gjithë në faqen www.nekoheneduhur.al.
Për herë të parë në historinë e reklamave shqiptare krijohet një prodhim i tillë, një serial autentik në vend të formulës sandarte ku kompania thjesht reklamon çmimet dhe ofertat.