Ndryshe nga ç’mund ta kishim menduar, Adriano zgjodhi në dyshen finale Sellmën dhe Xhenin. Të dy takimet ishin shumë romantikë dhe shkuan shumë mirë. Mirëpo, zgjedhja e Adrianos pritej në njëfarë mënyre. Për shkak të kohës së shkurtër që ai pati në program, nuk kishte mundësinë të njihej mirë me vajzat dhe të kalonte më shumë kohë me to.

Për këtë arsye, Adriano zgjodhi të dilte vetëm nga programi.

Megjithatë, ai e la të hapur mundësinë për t’u njohur më shumë me Xhenin jashtë programit.

Adriano u bë pjesë e Love Story rreth një muaj më parë dhe pjesën më të madhe të takimeve e pati me Sellmën dhe Kleonën.