Ka nisur mes emocionesh nata e 15-të dhe e fundit e "Love Story" në TV Klan.

Por që në nisje të kësaj nate finaleje, drejtuesja e spektaklit, Alketa Vejsiu u shpreh se Saimiri sonte ka tre mundësi zgjedhjeje.

Opsionet e kësaj finalje janë: Saimiri zgjedh Merin, Saimiri zgjedh Generdën ose Saimiri nuk zgjedh asnjë nga vajzat!”,- tha Alketa.

Megjithatë, në fund gjithçka i mbetet Saimirit.