Dea dhe Albioni shkëmbejnë puthjen e parë në takimin e tyre, praktikisht puthja e parë në Love Story.

Por pas transmetimit të takimit romantik midis Deas dhe Albionit, kandidati tjetër Rei, ka reaguar shumë ashpër duke e quajtur Dean tradhtare. 

Rei ka dhënë deklaratën e papritur që midis tyre ka patur një puthje në takimin e parë, e cila është bërë jashtë dijenisë së produksionit. 

Kjo situatë ka shkaktuar reagime të forta në studio, duke hequr vëmendjen nga takimi romantik midis Deas dhe Albionit.