Jemi vetëm pak orë larg finales së Love Story dhe Saimiri me shumë mundësi e ka bërë zgjedhjen e tij. Sot ai do të vendosë se me cilën nga vajzat do të dalë nga programi. Por kush do të jetë zgjedhja e tij? Për këtë duhet të presim dhe pak, por disa ditë më parë pyetëm ndjekësit e Revistës Class se cila prej vajzave mendonin ata se do të ishte zgjedhja e Saimirit.

Sipas shumicës së votuesve në sondazh (55%), zgjedhja e Saimirit është Generda.

Më poshtë do të gjeni 5 arsye pse Saimiri duhet të zgjedhë Merin dhe 5 arsye pse ai duhet të zgjedhë Generdën.

5 arsye të forta pse Saimiri duhet të zgjedhë Merin në finalen e ‘Love Story

5 arsye të forta pse Saimiri duhet të zgjedhë Generdën në finalen e ‘Love Story’